Fekete-fehér nyomtatás – Gyorsan a legjobbat!

Cégünk több nagy teljesítményű fekete-fehér nyomtatógéppel rendelkezik, ezeken a gyors és korszerű gépeken biztosítjuk fénymásolási szolgáltatásainkat.
Alapáraink 80 gr-os papírra vonatkoznak, ezeken felül lehetőség van többféle fehér és színes kreatív papírra, kartonra, fóliára, pauszra, és öntapadó anyagra történő nyomtatásra is.

Színes nyomtatás

Cégeknek, magánszemélyeknek
Üzleti szóróanyagok, névjegykártyák, családi fotók vagy akár naptárak nyomtatása!

Gépparkunk lehetővé teszi, hogy ne ismerjünk lehetetlent. Kiváló minőségű gépeinkkel lehetőség van anyagai színeinek szinte tökéletes visszaadására, színre bontások készítésére, 25-400%-os kicsinyítésre/nagyításra, vagy negatívvá változtatására is.
Az eredeti papírja sem szükséges, nálunk módjában áll digitálisan kinyomtatni prezentációjának színes borítót, bemutatkozó anyagát vagy akár csak egy fotót szeretteiről.
Színes nyomtatás lehet lehet A6-tól A3-ig legyen szó szóróanyagról vagy kisebb plakátokról, bannerre (100×33 cm-es ívre) panorámaképeket, plakátokat szabvány- és egyedi méretben is matt plakátpapírra, fotópapírra, vászonra vagy öntapadós vinylre az Ön igényeinek megfelelően.

A nyomtatás lehetséges:

  • e-mailben nekünk átküldött levélből, csatolmányból
  • webmegrendelésen keresztül küldve

 

 

Az árak 2020.03.31-ig érvényesek, friss árakért érdeklődjön e-mailen: webmegrendeles@copycat.hu