Fekete-fehér másolás/nyomtatás – Gyorsan a legjobbat!

Üzleteink több nagy teljesítményű fekete-fehér másoló/nyomtatógéppel rendelkezik, ezeken a gyors és korszerű gépeken biztosítjuk fénymásolási szolgáltatásainkat.
Alapáraink 80 gr-os papírra vonatkoznak, ezeken felül lehetőség van többféle fehér és színes kreatív papírra, kartonra, fóliára, pauszra, és öntapadó anyagra történő nyomtatásra is.

Színes másolás – nyomtatás

Cégeknek, magánszemélyeknek, nyugdíjasoknak, diákoknak
Üzleti szóróanyagok, névjegykártyák, családi fotók vagy akár naptárak nyomtatása!

Gépparkunk lehetővé teszi, hogy ne ismerjünk lehetetlent. Kiváló minőségű gépeinkkel lehetőség van anyagai színeinek szinte tökéletes visszaadására, színre bontások készítésére, 25-400%-os kicsinyítésre/nagyításra, vagy negatívvá változtatására is.
Az eredeti papírja sem szükséges, nálunk módjában áll digitálisan kinyomtatni prezentációjának színes borítót, bemutatkozó anyagát vagy akár csak egy fotót szeretteiről.
Színes nyomtatás lehet lehet A6-tól A3-ig legyen szó szóróanyagról vagy kisebb plakátokról, bannerre (100×33 cm-es ívre) panorámaképeket, plakátokat szabvány- és egyedi méretben is matt plakátpapírra, fotópapírra, vászonra vagy öntapadós vinylre az Ön igényeinek megfelelően.

A nyomtatás lehetséges:

  • e-mailben nekünk átküldött levélből, csatolmányból
  • webmegrendelésen keresztül küldve
  • pendrive-ról
  • CD-ről, DVD-ről

Számítógépet, külső merevlemezt, fényképezőgépet, mobiltelefont kérjük, ne csatlakoztassanak. (Semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni az adathordozók, készülékek esetleges meghibásodásáért.)

Nyomtatás hozott papírra
Széles papírválasztékkal várjuk Önöket, ám ha mégse találja meg a kedvére valót, kérjük, hozott papírra való nyomtatás előtt mindig konzultáljon kollégánkkal, mert sajnos nem minden papírra lehet nyomtatni! Emiatt javasoljuk, hogy először csak egy ívet vegyen a kívánt kreatív papírból, hogy ha nem lehetséges rá a nyomtatás, ne vesszen kárba a feleslegesen megvett sok ív. Felelősséget nem tudunk vállalni a hozott papírokért (gépelakadás, meggyűrődés esetén nem tudjuk pótolni, hiszen kínálatunkban nincs olyan papír), ezért ha mintanyomtatás során meggyőződtek arról, hogy a papírra lehet nyomtatni, kérjük, pár ívvel többet hozzon magával.

Elképzelhető, hogy gépünkön másképp jelenik meg a fájl, mint ahogy szerkesztette. Ez adódhat programok különbségéből, oldalbeállításból, stb., ezért javasoljuk a nyomdakész, kompozit PDF fájl mentését, használatát!

Felhívjuk figyelmét, hogy fekete-fehér nyomtatás/másolás esetén bruttó 150 Ft-os alapköltséget számolunk fel akkor is, ha a végösszeg nem éri ezt el. Ha az össznyomatok összege meghaladja a 150 Ft-ot, akkor az alapköltségtől eltekintünk, nem számoljuk fel pluszban.